Foto The only way is UP!

Win een VW UP tijdens duurzaam evenement The only way is UP!

Op zaterdag 13 mei 2017 organiseert OrangeGas op het Zaailand in Leeuwarden hét duurzame groengas evenement van Nederland; The Only Way is UP!

Dit gratis toegankelijke evenement, van 12.00-17.00 uur, met als muzikale hoofdact Elske DeWall, heeft als doel het promoten van duurzame mobiliteit en het rijden op groengas. Er zijn diverse groengas auto’s te bekijken op het plein van Bourguignon en OrangeGas. Tanken bij OrangeGas is positieve energie tanken.

Bezoekers kunnen genieten van muziek, entertainment en de OrangeGas-Quiz waarbij je een Volkswagen UP van OrangeGas kan winnen! Via www.orangegasevent.nl koop je een lot en tijdens het event kiest de notaris 5 deelnemers die gaan strijden om deze UP! op groengas.

Tijdens het event zijn er optredens van diverse artiesten, waaronder Elske DeWall, sing-& songwriter Roos Blufpand, Danny Panadero en DJ Martin Harder. De OrangeGas Ambassadeurs zijn aanwezig; o.a. Anice Das – Schaatsster, Freek van der Wart – Shorttracker, Jitse Kramer – Sterkste Man van Nederland. En op het Foodplein kunnen de bezoekers terecht voor fijn eten en drinken.

OrangeGas organiseert dit samen met de partners: Freonen van Fossylfrij Fryslân, Bourguignon, Bourguignon Lease & Verhuur en Béyonit. Ook Duel-Fuel en Omrin zijn te vinden op het event.

Er zit toekomst in duurzaam rijden. En het aanbod van auto’s die rijden op alternatieve brandstoffen wordt steeds groter. OrangeGas opent tankstations waar uitsluitend groene brandstoffen worden aangeboden; Groengas, elektrische snelladers op basis van groene stroom, CO2 voor milieuvriendelijk koelen en in de toekomst ook waterstof en LBG. Door synergie van deze brandstoffen kan OrangeGas de groene veelrijder tegemoet komen met de laagste prijzen.
Samen op weg naar een Happy Planet.

The Only Way is UP! – 13 mei 2017!
The happiest festival on the planet