Sticker It giet oan Elfwegentocht

Provincietour Gelderland

Provincie: Gelderland
Vervoer: elektrische deelauto’s
Thema: Energie coöperaties

09.00 Rijd mee vanaf het Laadplein van het provinciehuis, Arnhem
11.00 Haak aan met e-deelauto in Apeldoorn, (locatie volgt)
13.30  – 16.00 Kom naar het netwerk event voor Energie Coöperaties en deelauto’s bij It Griene Nest, Bosweg 1, 9262 SX Sumar

Rij mee met een duurzaam voertuig en meld je aan via onderstaand formulier (scroll naar beneden!)

Gelderland staat in de top 3 met het aantal energie coöperaties, en dat is het resultaat van jarenlang provinciaal beleid om energiecoöperaties te ondersteunen via ‘communities of practice’ en financiële instrumenten. Zo herbergt Gelderland ook koplopers met nieuwe duurzame  mobiliteitsoplossingen.

Provincie Gelderland komt met Gelderse coöperaties en een stoet elektrische deelauto’s. Vooral dat laatste kan Friesland nog wat van leren, want e-deelauto’s zijn er nog nauwelijks. Energiecoöperatie Lochem vertelt een praktisch verhaal over autodelen. Maar de Friezen hebben de Gelderlanders ook wat te leren, namelijk hoe het het allergrootste coöperatieve zonneveld bouwt. EK Garyp vertelt en is samen met gemeente Tytsjerksteradiel de gastheer van de dag!

Het wordt een informatieve middag die je als energie coöperatie niet mag missen. En overweeg jij een deelauto, dan is dit te plek om daarover meer te horen.

Kom je ook?

Je kunt meerijden vanaf de start in Arnhem om 9.00 uur of vanaf 11.00 uur in Apeldoorn. Je kunt je ook aanmelden voor het netwerk event vanaf 13.30 uur bij It Griene Nest in Garyp. We zien je daar graag, dus meld je aan en dan versturen wij een uitnodiging met de benodigde informatie en programma.