Nieuwsoverzicht 11 juli

André Kuipers vlagt parade Elfwegentocht af

Astronaut en ambassadeur van de aarde André Kuipers hanteert op zaterdag 14 juli in Drachten de startvlag voor de slotparade van de Elfwegentocht.

De Wâldwei is zaterdag afgesloten vanwege de Elfwegentochtparade

Dat heeft te maken met de Elfwegentochtparade. De weg is van 05.00 uur tot 18.00 uur dicht. Omleidingen Verkeer vanuit Drachten richting Leeuwarden kan gebruikmaken van de Sintrale As bij afslag Nijega en dan via Hurdegaryp richting de Rijksstraatweg (N355) naar Leeuwarden. Verkeer vanuit Leeuwarden richting Drachten kan via de Sintrale As en Hurdegaryp naar Drachten.

N31 (Wâldwei) zaterdag 14 juli tijdelijk afgesloten voor Elfwegentochtparade

LEEUWARDEN – Op zaterdag 14 juli 2018 is de autoweg N31 (Wâldwei) van afslag Nijega tot aan de afslag Overijsselselaan in beide richtingen van 05.00 uur tot 18.00 uur gesloten voor al het wegverkeer in verband met de Elfwegentochtparade. Er zijn diverse omleidingsroutes ingesteld die met bo

Wâldwei tijdelijk afgesloten voor Elfwegentochtparade – Omroep LEO

Op zaterdag 14 juli is de Wâldwei van afslag Nijega tot aan de afslag Overijsselselaan in beide richtingen van 05.00 uur tot 18.00 uur gesloten voor al het wegverkeer in verband met de Elfwegentochtparade. Er zijn diverse omleidingsroutes ingesteld die met borden staan aangegeven.

Column: Denken en doen

In de zomer van 2012 kwamen mijn echtgenote Anne en ik in Nunspeet wonen. We waren 'verliefd' geraakt op Nunspeet tijdens een aantal vakanties op Samoza in Vierhouten. Het leek wel of het zo moest zijn. Er viel een aantal puzzelstukjes in elkaar en we kochten ons huis aan de Kastanjelaan in Nunspeet.