In de media: samenwerking Elfwegentocht en onderwijs

De lokale pers besteedt veel aandacht aan de samenwerking tussen het Friese onderwijs en de Elfwegentocht. Woensdag stond in de Leeuwarder Courant een groot artikel over dit onderwerp.

Klik op onderstaande afbeelding om het artikel te openen in PDF-formaat:

Artikel LC Onderwijs 11-10

Bekijk hieronder het item dat Omroep LEO, de lokale omroep van de gemeente Leeuwarden, maakte:

In het Friesch Dagblad werd in een groot artikel op de Dag van de Duurzaamheid ook aandacht besteed aan duurzaamheid en onderwijs. Diezelfde middag werd de samenwerking tussen de Elfwegentocht en het onderwijs bekrachtigd in de Leeuwarder Kanselarij. Klik op onderstaande afbeelding om het PDF-bestand te openen.

ROC Friese Poort Centrum Duurzaam maakte tijdens de Friese Dag van de Duurzaamheid een fotoserie, met daarin veel aandacht voor het moment waarop de scholen NHL Hogeschool, Stenden, Nordwin College, Friesland College, Van Hall/Larenstein en ROC Friese Poort hun samenwerking met de Elfwegentocht bevestigden. Klik op onderstaande blauwe link om de foto’s te bekijken:

Eerste editie Friese Dag van de Duurzaamheid met bottle exchange en citysteps

Dinsdag 10 oktober 2017 vond in Leeuwarden de 1e editie van de Friese Dag van de Duurzaamheid plaats. Dit project brengt de zes Leeuwarder MBO en HBO scholen bij elkaar in één beweging richting een toekomstbestendig en duurzaam Provincie Fryslân.

Tijdens het radio-nieuwsprogramma LEO Vandaag, op LEO FM, kwam het feestelijke onderwijsmoment ook ter sprake. Luister het interview hieronder terug.