Elfwegentocht op Springtij 2017

Waar duurzame mobiliteit op de agenda staat is er altijd wel iemand van de Elfwegentocht aanwezig, zo ook op Springtij 2017.

Springtij Forum is het jaarlijkse driedaags congres over duurzaamheid op Terschelling. Van donderdag 21 september tot en met zaterdag 23 september vond de 8e editie van Springtij Forum plaats. Een van de besproken thema’s is mobiliteit. Op dit vlak gaan de ontwikkelingen hard: zelfrijdende auto’s, het delen van vervoersmiddelen, fossiel vrij rijden, etc. Mobiliteit is tijdens het Springtij Forum vanuit het Anders Reizen-perspectief bekeken. Als een van thema’s om sneller op te schalen is de Elfwegentocht besproken. Deelnemers reageerden erg enthousiast om met Friesland twee weken lang het duurzame middelpunt van de wereld te zijn!

Tsjeard Hofstra, projectleider van de Elfwegentocht, gaf een presentatie over de twee fossielvrije mobiliteitsweken van 1 t/m 14 juli 2018 in Fryslân.

carola wijdoogen on Twitter

Mooi initiatief @elfwegentocht van fossielvrij Friesland naar fossielvrij Nederland? #springtij2017 #AndersReizen

Wat is Springtij?

Springtij Forum over duurzaamheid, 21-23 september 2017 op Terschelling

Springtij Forum is het jaarlijkse driedaagse congres over duurzaamheid op Terschelling. De achtste editie van het Springtij Forum is van 21 t/m 23 september 2017 en heeft als thema Metamorfosen en de Vreemde Tijd. www.springtij.nu Deze video is gemaakt op Springtij Forum 2014