Screenshot Bouwe en Liesbeth

Veel aandacht voor Elfwegentocht in Ondernemend Friesland

In het nieuwste nummer van Ondernemend Friesland staan weer meerdere pagina’s over de Elfwegentocht.

Op pagina 62 blikt het blad vooruit op het grote Elfwegentocht-bedrijvenevenement van 1 december met presentator Harm Edens. Tijdens deze middag worden onder meer fossielvrije leenauto’s verloot, is de waterstof-Tesla (Hesla) te bekijken en tonen Friese bedrijven de mogelijkheden qua fossielvrij vervoer (aanmelden kan hier tot en met woensdag).

In hetzelfde verhaal van Ondernemend Friesland vertelt Sven van Rooijen van BAI IT Solutions over de voordelen van video conferencing. Hiermee worden kilometers – en CO2-uitstoot – bespaard. Tijdens het bedrijvenevenement op 1 december wordt hier meer over verteld.

Op pagina 25 blikt Ondernemend Friesland terug op de succesvolle Elfwegenproloog, waarbij 15 Friese bedrijven een week lang zoveel mogelijk fossielvrij reisden. Van de ruim 14.000 kilometers die tijdens deze oefenweek zijn afgelegd, was 80 procent fossielvrij.

Bekijk hieronder het nieuwste nummer van Ondernemend Friesland:

Ondernemend Friesland editie 6 november 2017

OF is al 28 jaar de dé informatie- en inspiratiebron voor ondernemers in Friesland. In iedere editie van het magazine, belichten wij de economische ontwikkeling van bedrijven, gemeenten en branches in samenwerking met de ondernemers, colleges B&W en branchevertegenwoordigers in Friesland.