Doe mee met Arjen!

Tijdens de Elfwegentocht van 1 t/m 14 juli 2018 reist heel Friesland fossielvrij! Doe jij ook mee? Arjen Lont laat zien hoe hij milieubewust reist en daardoor meedoet aan de Elfwegentocht. Ook jij kan meedoen zonder dat je daar direct een andere auto voor moet aanschaffen. Want reizen kan in plaats van met benzine of diesel, ook met groen gas, blauwe diesel, elektrisch, met het OV of natuurlijk met eigen spierkracht.

Elektrische auto
Arjen heeft daarom de keuze gemaakt om over te stappen op een elektrische auto. Dit betekent dat hij geen bijdrage meer levert aan vervuiling door de uitstoot van broeikasgassen die vrijkomen bij de verbranding van benzine of diesel. En dit doet hij in stijl. Met zijn Tesla wil hij graag aan iedereen laten zien dat je nergens op hoeft in te leveren.

Doe mee!
Dus, meld je aan voor de carpool of reserveer je elektrische auto op tijd. Mocht het toch niet lukken om elektrisch te rijden, dan is het geruststellend om te weten dat de bus op blauwe diesel rijdt, er in Nederland meer fietsen zijn dan mensen en thuiswerken ook een optie kan zijn. Kortom: er is geen reden meer om helemaal niets te doen van 1 t/m 14 juli! Stap in en doe mee! Kijk voor leuke tips en meer informatie op deze pagina over Arjen en zijn verhaal.