Congrestival

Congrestival NHL Stenden

Congrestival NHL Stenden

Datum: 06.06.2018 - 08.06.2018
Tijd: 09:00


Op 6, 7 en 8 juni is het weer tijd voor het Congrestival van NHL Stenden. Tijdens het driedaagse evenement krijgen bezoekers een kijkje in het onderwijs, onderzoek en werkveld van de hogeschool. Of, zoals de organisatoren het op hun website beschrijven:

Drie dagen lang laten we je zien hoe wij werken bij het X-Honours Congrestival programma van NHL Stenden Hogeschool. Je krijgt een kijkje in de keuken van ons X-Lab. En je ontdekt hoe onze studenten werken. Op woensdag en vrijdag toer je tijdens de Elfprojectentocht langs verrassende projecten in de provincie om zelf te horen, te zien, te ruiken en te proeven hoe ons onderwijs, onderzoek en werkveld een perfect één-drietje vormen.

Op donderdag 7 juni nodigen we je uit voor een congresdag boordevol interactieve workshops, verrassende presentaties en inspirerende gastsprekers, die zorgen dat jij op het puntje van je stoel zit. Een kijkje in het Huis van de Hersenen, een rit over de nieuwe wegen die de Afsluitdijk ons biedt of vol gas aan de slag met Fossielfrij FryslânHatsjikidee.”

Uiteraard doet NHL Stenden ook mee aan de Elfwegentocht en besteedt het aandacht aan fossielvrij reizen tijdens het Congrestival!

Evenement categoriëen: NHL Stenden