Nieuwsarchief

Elfwegentocht-tip 11: motiveer je vrienden

Om deelname aan de Elfwegentocht zo eenvoudig mogelijk te maken, publiceren wij de komende tijd leuke tips. Vandaag de elfde tip: motiveer je vrienden! Bekijk snel de video.  

Elfwegentocht-tip 10: fiets met collega’s

Om deelname aan de Elfwegentocht zo eenvoudig mogelijk te maken, publiceren wij de komende tijd leuke tips. Vandaag de tiende tip: fiets met collega’s! Bekijk snel de video.

Gondola tip Elfwegentocht

Elfwegentocht-tip 9: gondola

Om deelname aan de Elfwegentocht zo eenvoudig mogelijk te maken, publiceren wij de komende tijd leuke tips. Vandaag de negende tip: maak gebruik van de gondola! Bekijk snel de video.

Doe mee met Jolanda!

Heel Friesland doet mee aan de Elfwegentocht van 1 t/m 14 juli 2018. Zonder gebruik van te maken van fossiele brandstoffen als benzine of diesel, maar met elektriciteit, groen gas, blauwe diesel, windenergie of – zoals Jolanda – met ouderwetse spierkracht (en een beetje hulp). Ga de uitdaging aan! Neem jij de uitdaging van Jolanda […]

Elfwegentocht-tip 8: vooruit plannen

Om deelname aan de Elfwegentocht zo eenvoudig mogelijk te maken, publiceren wij de komende tijd leuke tips. Vandaag de achtste tip: vooruit plannen. Bekijk snel de video!

Elfwegentocht-tip 7: ga met de bus

Om deelname aan de Elfwegentocht zo eenvoudig mogelijk te maken, publiceren wij de komende tijd leuke tips. Vandaag de zevende tip: ga met de bus! Bekijk snel de video.

Elfwegentocht-tip 6: ga op vakantie

Om deelname aan de Elfwegentocht zo eenvoudig mogelijk te maken, publiceren wij de komende tijd leuke tips. Vandaag de zesde tip: ga op vakantie! Bekijk snel de video.

nieuwsbrief

Nieuwsbrief juni 2018 (1)

De eerste nieuwsbrief van de maand juni is gepubliceerd. Met aandacht voor het dagelijkse Elfwegentocht-journaal op NPO2, de deelname van Arriva en Buurauto, de Elfwegentocht-afleveringen van Tsjek en nog veel meer! Lees hier de nieuwsbrief.

Elfwegentocht-tip 5: ga liften

Om deelname aan de Elfwegentocht zo eenvoudig mogelijk te maken, publiceren wij de komende tijd leuke tips. Vandaag de vijfde tip: ga liften! Bekijk snel de video.

Derk Thijs Tour de France 2001

De roeifiets als fossielvrij vervoermiddel

Roeifietsen is wereldwijd niet de meest bekende sport, maar als het aan Derk Thijs ligt wel de gezondste. Alle lichaamsonderdelen komen aan bod tijdens deze inspannende bezigheid. Tijdens de Elfwegentocht reist Derk met de roeifiets van Zeeland naar Fryslân. Sporten is voor Derk de normaalste zaak van de wereld. Met name het combineren van meerdere […]